GK Paper of Assam Gramin Vikash Bank Exam (Office Assistant exam 12.02.2012)

1: Name of famous badminton Player:
Ans: Saina Nehwal
2. Muhammar Gaddafiis From
Ans: Libiya
3. Recently an Arab country impose from sanction is
Ans: Serea
4. F means in NEFT:
Ans: Fund (National Electronic Fund Transfer)
5. Noble prize in Economics
Ans: Carlos A sims & christopher Sergent:
6. Maan Buker award in which field:
Ans: Literature
7. Word related to cricket: Cover Point
8. Olympic 2012 will be on
Ans: : London
9. Fifa 2014 will be on
Ans:: Brazil
10. World Aids Day is celebrated
Ans:: 01 Dec.
11. which is Not a Country:
Ans: Seol
12. Name of Non – renewable Energy Resource;
Ans: wind, solar

13. Pratibha patil were governer of which state before become president:
Ans: Rajasthan —
14.full form of NBFC-
Ans;non banking financial company
15. pushkar fair is in which state
_Ans;rajasthan
16.Popular novel of shakespear
Ans;- romeo and juliet
17.formula one car racing host by india in oct is in which place
Ans;__Greater Noida
18.PRESIDENT OF SRILANKA-
ans:MAHINDRA RAJPAKSHE
19:what is the ful form of C in BCSBI
Ans: Code (BANKING CODES AND STANDARDS BOARD OF INDIA )
20. Currency of UAE:
Ans: Dirham
21. Head of film sensor board.is-
Ans: Leela samson
22. Amer Fort is in
Ans: Jaipur
23.Full Form of FEDAI
Ans- Foreign Exchange Dealers’ Association of India
24. Bhupen Hazarika is related to which field
Ans:-Singer
25.G-20 Meeting-held at
Ans: France

Tagged with 
Assam Gramin Vikash Bank

One thought on “GK Paper of Assam Gramin Vikash Bank Exam (Office Assistant exam 12.02.2012)

  1. Harisankar says:

    thankssssss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *